Η HILTI ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BUILDING MATERIALS 23 & 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η HILTI ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BUILDING MATERIALS 23 & 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

To Σάββατο 23 και τη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η Hilti σας περιμένει σε ένα διαδραστικό διήμερο με ζωντανή παρουσίαση των υπηρεσιών μας τόσο στο περίπτερό μας (περίπτερο 8), όσο και στον εξωτερικό χώρο δοκιμών, για να σας παρουσιάσουμε τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για τον κατασκευαστικό κλάδο.

Η Hilti είναι παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων, λογισμικών και υπηρεσιών για τον επαγγελματία στον κατασκευαστικό κλάδο.

Στο πλαίσιο του βασικού θέματος της έκθεσης ‘’Επισκευές & Ενισχύσεις κατασκευών’’ η Hilti θα παρουσιάσει τις καινούργιες καινοτομίες ‘’Concrete Overlay’’ και ‘’Post Installed Rebar’’, που είναι πλέον ενσωματωμένες σε ένα ενιαίο λογισμικό το Profis Engineering. Το ‘’Concrete Overlay’’ επιλύει περιπτώσεις αύξησης διατομών ολόκληρων στοιχείων σκυροδέματος, για την ενίσχυση τους (πλάκες, δοκοί, υποστυλώματα, τοιχία) με την χρήση μηχανικών αγκυρίων ως διατμητικά βλήτρα, ενώ το ‘’Post Installed Rebar’’, επιλύει συνδέσεις στοιχείων σκυροδέματος - είτε για την επέκταση τους με lap splice, είτε για την αγκύρωση τους σε κάθετο δομικό στοιχείο - με τον συνδυασμό έγχυτων χημικών ρητινών και ράβδων οπλισμού.

Θέλουμε να δοκιμάσουμε μαζί σας τη νέα μας πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας 22V  Nuron, η οποία μας επιτρέπει να κάνουμε αυτή τη διαδικασία ακόμα πιο παραγωγική και βελτιστοποιημένη. Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας 22 V NURON προσφέρει περισσότερο χρόνο λειτουργίας και συμβατότητα από ποτέ για όλες τις εργασίες σας, ελαφριές ή βαρέος τύπου.

Περισσότερη εργασία ανά φόρτιση με ίση απόδοση ενός εργαλείου ρεύματος ή αερίου, ώστε να εξασφαλίζετε περισσότερη εργασία σε λιγότερο χρόνο, χωρίς διακοπές των εργασιών σας αυξάνοντας έτσι σημαντικά την παραγωγικότητά σας.

Μία κοινή πλατφόρμα 22 V για περισσότερα από 50 εργαλεία από δραπανοκατσάβιδα μέχρι σκαπτικά κατεδάφισης. Σε συνδυασμό με την υπηρεσία Fleet Management, εξασφαλίζετε τη βιωσιμότητα του στόλου εργαλείων σας και της επιχείρησής σας, χωρίς κόστη επισκευής και με ευελιξία διαχείρισης του όγκου εργαλείων σας.

Εργασία με γνώμονα την ασφάλεια. Εξασφαλίστε εργασίες σχεδόν χωρίς σκόνη με το αποκλειστικό μας σύστημα συλλογής σκόνης (DRS) και μειώστε την κόπωση με χαμηλότερους κραδασμούς του εργαλείου.

Η πλατφόρμα εργαλείων μπαταρίας 22 V Nuron, απλοποιεί ριζικά την εργασία στα εργοτάξια, βελτιώνει τη διαχείριση του πάρκου εργαλείων, ανεβάζει την απόδοση σε πολύ υψηλότερα επίπεδα και βελτιώνει την προστασία της υγείας του χειριστή.

Στόχος μας είναι να γίνουμε ο ιδανικός συνεργάτης για την ασφάλεια, τη παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα σε όλο το εύρος δραστηριοτήτων των πελατών μας.

Σας περιμένουμε τις 23 & 24 Σεπτεμβρίου από τις 10:00πμ έως τις 20:00μμ στο περίπτερο 8!

Η Hilti στην έκθεση Building Materials